September 15, 2009

Sweet September!!!

huhuhu...wah!! rindunyerlah kat husna!! sahabat kamceng, satu dorm, jiran sbelah katil, n yg paling penting mmg seorang sahabat aku yg betul2 memahami..sayang n rindunyer aku kat dier..huhuhu... setelah lebih dari setahun sejak akhir prjumpaan ktorg tyme amik result spm..
that's the last day we met, n baru2 ni betul2 last minute planning n stelah banyak kali postponed..akhirnyer kami bertemu kembali dan the chicken rice shop mid valley telah menjadi saksi pertemuan dua jiwa merpati sejoli... maka terjejaklah kasih yg telah lamer terpisah..ahceywah!! ayat tak bley blah.. tapi btul la..serius aku cakap..mmg rindu gler2 thap x sampai jadi gler lah kat husna neh..huhuhu...



...serius cakap, first time jmpe husna balik aku mmg terkejut thap jurus keterkejutan yg paling maksima lah..senang cter mmg x percaye la tngok husna da susut gler bdan die.. aku igt sket2 la jadinyer diet yg dah diamalkan sahabat aku selamer beberape bulan ni, tapi ble aku tngok secara live..wow!! ni ke husna yg aku kenal kat samura dlu??!! uih, gler la..smpai cmtu skalik penangan diet yg diamalkan oleh cik husnaku sayang ni..hadoiai.. serius nampak slim thap slim yg paling slimlah husna skrg.. hehe..tapi satu menda je yg xberubah kat husna ni..husna is still the same husna at samura dlu..hohoho...still sweet and honey yg cam dlu2 jgk..hehe..husna ni amik A-level untuk medic.. terer kan die??..hehe..husna is really3 a brilliant girl.. she's very innocent but yet still looking for somebody ehem2.. hehehehehehehehe..eip husna, jgn marah ek~~.. hehe..(^_^)..

a lil bit info bout husna:

namer gapo?: Nur Husna Binti Alias
bler dier lahir?: 16 sept 1990 (same hari bulan ngan pembentukan malaysia)
asal maner gop?: Muar, Johor
skang duk katner?: KL
study katner skang?: Kolej Teknologi Timur, KL
skolah ner dlu tyme form4&5?: SAMURA, Johor
ahli rumah kaler ape kat samura?: biru(bestari)
dorm maner dlu?: best5 yg best tu..haha!!
kelas ner?: 4 Bijak n 5 Arif
dlu wakil ape skolah?: wakil koir samura peringkat kebangsaan dowh..hohoho..
lepas 5 tahun akan datang die agak2 jadi ape?: insyaAllah seorg dentist yg termasyhur seantero dunia..
spe mber kamceng dier yg cun tyme kat skolah dlu?: yugi, of course maa...haha


I REALLY3 MISS AND LOVE U HUSNA!!!!

2 comments:

  1. jgn lah heran... tgk je lah collegemate/bf dia..

    sempat promote diri sndiri

    ReplyDelete